Uncategorized

O3V er din kilde til ny viden om u-lande, GoTutor er din kilde til skoletrivsel

Du kan få oplysninger om den 3. verden, de er bindeleddet mellem undervisningsverden og miljøet i u-lande. GoTutor er dit bindeled mellem undervisning og glæde i skolen. Det kan være svært at være taknemmelig over at skulle stå op og gå i skole hver evigt eneste dag. 

Men det er desværre sandt for alt for mange, at de slet ikke har mulighed for at gå i skole, eller at den nærmeste skole er flere hundrede kilometer væk. Det er også en virkelighed for mange, at de bliver taget ud af skolen før de er færdige, fordi de skal arbejde. Det er et privilegium at gå i skole i Danmark, men det betyder ikke, at det er let som en leg.

Skole kan være et problem for mange, og det kan være en kilde til mange frustrationer. Selvom man ikke er en elev i et u-land, er det ikke ensbetydende med at skolen er ens yndlingssted. Du kan lære mere om skolemiljøet i de forskellige u-lande med hjælp fra O3V, men du kan få hjælp til din egen trivsel med GoTutor.

Hvis samfundsfag er et svært fag at håndtere, og du slet ikke er interesseret i, hvad et u-land overhovedet er, så kan du få en hjælpende hånd fra GoTutor. Vores undervisere ved intet bedre end at engagere og skabe motivation, og hvis du synes undervisningen går lidt for hurtigt i klassen, så kan du bruge vores undervisere som informationskilde, og de formidler viden, så det passer til dit tempo og dine behov. Det gør hvad de kan for at gøre de kedelige emner mere spændende, ved at prøve at gøre dem til noget, du faktisk kan relatere til.

Hvis du ønsker indblik i vores globale verden, finder vi en underviser til dig, som ved lige så meget som O3V. Vi står klar med undervisere der har en bred viden om den globale og multikulturelle verden, så du kan udvikle dig, både fagligt og personligt. Hvis du allerede har en interesse i disse emner, så kan du få en sparringspartner med en viden, der spænder bredt. 

GoTutor finder undervisere alle steder fra – ligesom O3V. Vi elsker at videregive viden og skabe debat – ligesom O3V. Vi laver undervisningsprojekter og kurser – ligesom O3V.

Og ikke mindst, så elsker vi at formidle tunge og vigtige emner, og gøre dem mere spiselige – ligesom O3V.

Dette er den vigtigste sammenligning, da vi begge sættet læring i fokus, med erfaring indenfor pædagogisk formidling af de lidt sværere emner. Hos GoTutor er det ikke vigtigt hvilket emne du har svært ved, vi finder en underviser til dig, som er stærk i lige det, du er svag i.