Uncategorized

O3V kender til den tredje verden. Taxmate kender til din skat

O3v står for oplysninger om den tredje verden, og navnet beskriver præcist hvad de tilbyder. O3V sørger for at skolebørn og andre kan lære om den tredje verden og forstå hvordan man kan hjælpe dem. For når man kender til mange af problemerne i den tredje verden så er det nemmere at vide hvordan man kan hjælpe dem. 

Forstå komplekse problemer

O3V er kendetegnet ved at være dygtige til at formidle viden, som gør det nemt at lære om nye kulturer og komplekse samfundsrelaterede problemer i den tredje verden. TaxMate har dygtiggjort sig inden for det samme og du kan netop lære om noget så kompliceret som skat inde på deres hjemmeside. Det kan være svært at forstå komplekse problemer når man ikke har så lang tid til at sætte sig ind i dem, men både O3V og TaxMate har netop gjort det nemt at forstå meget svære ting. 

Arbejde på børnehjem

Når man kan forstå komplicerede emner, så kan man som sagt bedre hjælpe. Nogle rejser til den tredje verden og hjælpe i specifikke områder. Det kan være de arbejder på børnehjem, skoler eller hospitaler. Andre hjælper der hvor de bor, det kan være at de donerer penge eller hjælper med at samle ind. Det der er vigtigt at vide er at der er mange måder at hjælpe på og du kan finde den måde der lige passer til dig.  

Når det kommer til skat, så er der kun en måde at få styr på sin skat på. Eller det var der, lige indtil TaxMate fandt ud af at man kan hjælpe andre med deres skat uden at det skal dyrt og at man skal købe en revisor. Så kan det være at man ikke bliver den der hjælper, men den der skal have hjælp. Men det betyder så også at man kan spare penge i skat, og det kan jo så blive til penge man kan bruge til at hjælpe i den tredje verden. Så det er en god ide at få styr på sin skat.